Public Sundanese Translation Information

Doveton School Soccer Soccer diadegkeun tanggal 3 Maret 1993 ku Juan Carlos Loyola OAM

Dina awal taun 1990 ngiringan Southern Region SOV janten palatih dina waktos anu sami janten palatih maénbola Olimpiade Khusus pikeun kaulinan Nasional anu dimaénkeun di Melbourne (Taman Olimpiade).

Ogé bantosan ngabantosan wilayah sanés sapertos Wangaratta, Geelong, Morwell, Moe janten maén bal sareng ngalaksanakeun latihan rutin dina akhir minggu.

1992 Kaulinan Nasional Brisbane SO, palatih kaayaan Vic.

1993 Kuring netepkeun klub maén bal kuring nyalira (masih di aktifitas) anu disebat Doveton Special Soccer School, kuring nyandak waktos kuring sorangan unggal minggu pikeun ngabantosan Specials School di Victoria sareng ngalakukeun klinik-bal soccer kanggo murid sareng ngobrol sareng kepala sekolah ngeunaan program maénbal.

1996 Klub ngadamel kamungkinan “Poé Soccer Persahabatan” ngalibetkeun sakola khusus, anu ngahadiran pikeun kajuaraan kahiji nyaéta 47 pamaén.

Day Persahabatan tumuwuh gancang sareng 300-312 murid (unggal taun) mikaresep kajawaraan sepak bola, ti mimiti turnamén unggal pamuter nyandak medali (emas, pérak atanapi perunggu) anu meunangna sareng juara dugi sakola ngagaduhan piala.

Kuring ngatur precedent pikeun ngagaduhan kualitas dina sagala hal pikeun pasanggiri, Kejuaraan mangrupikeun lampu jangkungna dina taun sakola kalender aranjeunna dugi ka Moe, Wangaratta, Bendigo sareng seueur sakola khas di sabudeureun Melbourne. Kejuaraan dimaénkeun dina lima jam kalayan 28 patandingan nganggo tujuh bal maén bal, Tina dinten persahabatan Championship 9 pamaén meunangkeun kasempetan kapilih pikeun Game Global di Swédia 2004 sareng deui tujuh pamaén berangkat ngawakilan Australia dina Piala Dunia Piala Dunia 2006 (opat pamaén ti Sekolah Soccer Khusus Doveton).

Komitmen abdi pikeun damel maén bal pikeun IDP nyandak perhatian AUSRAPID sareng janten di 2004 Kepala Pelatih Soccer Australia pikeun INAS-FID Global Game di Bollnas Swedia.

2004 kuring mimiti damel sareng langkung pamaén anu ngagaduhan autistic ogé réngsé kursus pikeun damel sareng jalma anu ngagaduhan cacad dédéngéan, ayeuna kuring damel sareng seueur jinis jalma anu ngagaduhan cacad.

Taun 2006 janten sukarelawan kanggo Game Pasamakmuran salaku presenter Medal ogé ngiringan VIP.

Komitmen sareng gairah kuring parantos mayar deui nalika kuring namina kadua kalina janten Kepala Soccer Soccer Coach pikeun Piala Dunia Bola Dunia INAS-FID.

Ogé pikeun dua puluh opat taun urang gaduh Program Komunitas anu diwangun dina patandingan maén bal ngalawan sakola primér, Budak Budak sareng Budakawan, Victoria Pulisi Soccer Club sareng seueur klub maén bal lokal. Ogé seueur undangan pikeun ngadamel pidato dina konperénsi ogé organisasi masarakat ngeunaan jalma anu cacad dina olahraga.

Catetan: 2009 kuring dipilih janten palatih soccer sirah pikeun S.O. Tim maén bal Victoria anu bersaing dina Adelaide National Game 2010, tapi saatos sababaraha bulan abdi masihan pasrah abdi ka S.O.V kusabab panyawat pamajikan kuring (alhamdulillah Gusti anjeunna saé ayeuna), tetep kuring ngabantosan timna.

2016 Doveton S.S.S netepkeun taneuh urang di Soccer5 Dandenong South sareng fasilitas anu saé anu hadé pikeun mitra kami Soccer5 Sport Complex.

2019 Klub urang maénkeun kaulinan ramah internasional di Beijing, Xian, sareng Shanghai.

Candak kasempetan ieu sareng gabung dina klub

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *